Ankerpunt

Twistfix

De Twistfix is revolutionair in functionaliteit en snelheid van monteren. Het betreft een persoonlijk ankerpunt voor valbescherming op daken, waarbij een grote mate van bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. De Twistfix is geschikt voor elk type dakbedekking en is permanent en solide te verankeren in elke dakconstructie.

De Twistfix wordt op de dakbedekking geplaatst, waarna deze met een (1) verankering mechanisch bevestigd wordt in de ondergrond. Voor elk type dakconstructie is een betrouwbaar bevestigingsmiddel inzetbaar. De krachten bij een eventuele val worden door de "interne valdemper" geabsorbeerd en gereduceerd. Middels een rozet van het juiste type dakbedekking is de Twistfix eenvoudig waterdicht af te werken.

Bodyfix

De Bodyfix is een welbekend product in het assortiment van Eyecatcher. Het is een laag en snel te installeren dakborgpunt geschikt voor platte en hellende daken, welke middels mechanische verankering bevestigd wordt aan de dakconstructie. De Bodyfix wordt gemonteerd bovenop de dakbedekking en is geschikt voor elke dakconstructie.

De Bodyfix wordt op de dakbedekking geplaatst, waarna de isolatie op vier posities wordt doorboord en met het juiste mechanische anker in de ondergrond wordt bevestigd.

DMN heeft 38 jaar ervaring. mailen of bellen 030-6924636.

Uw DAK is ons vak !