Renovatie

Renovatie van een woning, een hele woonwijk of van de tweekapper op de hoek kennen we allemaal. Het herstellen van de oude glorie bij slijtage of veroudering of juist het te niet doen van moderne aanpassingen die het karakter van het pand ondermijnen, allemaal renovatie.

Maar een renovatie hoeft zeker niet altijd een totale facelift te zijn. Wanneer een pand te maken heeft gehad met brand- of waterschade of wanneer het herstel van veroudering meer is dan een eenvoudige reparatie spreken we ook van een [dak]renovatie. Natuurlijk is meestal een reparatie voldoende om schade of slijtage te verhelpen. Soms echter, is een dakrenovatie of een totale vervanging nodig wanneer het dak beter in het geheel vernieuwd kan worden omdat de schade of slijtage te ingrijpend zijn.

Een andere mogelijkheid is renoveren omdat de u moderne aanpassingen aan uw woning wilt herstellen naar de oorspronkelijke stijl. Destijds werd dat gezien als verbetering maar u wilt het originele uiterlijk van de woning zichtbaar maken. Voor degenen die juist het karakter willen behouden of herstellen is het dan nodig om te renoveren. Dakpannen in de oorspronkelijke stijl bij voorbeeld, met de mogelijkheden tot isolatie en ventilatie van nu.

DMN heeft 38 jaar ervaring met dakrenovatie. mailen of bellen 030-6924636 voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Uw DAK is ons vak!

Direct contact

030-6924636