Lood- en zinkwerk

Lood en zink wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor veel verschillende doeleinden ten behoeve van het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van hemelwater. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jarenlange ervaring. Lood en zink zijn duurzame materialen en hebben weinig onderhoud nodig, mits deze vakkundig zijn aangebracht.

Bij de verwerking van lood moet u denken aan de nok van een puntdak, loodslabben langs een plat dak, kozijn of dakkapel en loketten langs de schoorsteen. De dikte van het lood kan verschillen en is afhankelijk van de toepassing.

De meest bekende toepassingen van zink zijn dakgoten, hemelwaterafvoeren en zijkanten van dakkapellen. Zink is een materiaal dat in allerlei vormen toegepast kan worden. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u.

DMN heeft 38 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van lood- en zinkwerk. mailen of bellen 030-6924636 voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Uw DAK is ons vak!

Direct contact

030-6924636